Miksi kilpailuttaa?
Sähköyhtiön kilpailutuksella voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Sähköyhtiöiden vertailu ja tarjousten pyytäminen kymmeniltä yhtiöiltä on kuitenkin hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. Sopimuksia tulisi myös seurata, jotta voit joka hetki olla varma edullisesta sähköstä. Hintavahti-kilpailutuspalvelu tarjoaa ratkaisun näihin ongelmiin.

Vaivaton palvelu
Hintavahti-palvelumme tarjoaa vaivattoman tavan päästä edullisemman sähkön piiriin. Liityttyäsi Hintavahti-palveluun etsimme juuri Sinulle sopivan edullisen sähkösopimuksen. Hintavahti-palvelu luo ostoyhteenliittymän, jolla on yksittäistä asiakasta paremmat edellytykset saavuttaa mahdollisimman edullinen hintataso.

Mitä se maksaa?
Hintavahti-palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Voit ainoastaan säästää. Sopimuksen syntyessä Hintavahti saa palkkion sähköyhtiöltä. Asiakkaalta ei peritä mitään lisäkuluja.

Miten liityn Hintavahtiin?
Hintavahti-palveluun liityt täyttämällä alla olevan lomakkeen huolellisesti. Alamme tämän jälkeen välittömästi etsiä Sinulle edullista sähkösopimusta. Laita Hintavahti töihin puolestasi.

Onko Hintavahdin tarjoama sopimus pakko ottaa?
Ei ole. Saat löydetystä edullisesta sopimuksesta ennakkotiedon ja voit halutessasi peruuttaa sopimuksen siirron.

Liity ilmaiseen Hintavahti -palveluun nyt ja voita vuoden sähköt!
Kaikkien sopimuksen tehneiden ja tarjouksemme katsoneiden kesken arvotaan 10 000 kWh ilmaista sähköä. (arvo n. 600€). Arvonta suoritetaan 28.2.2014. Palkinto on henkilökohtainen ja sen voi käyttää yhdessä sähkön käyttöpaikassa.
Pelkkään arvontaan voit osallistua myös lähettämällä yhteystiedoillasi varustetun postikortin osoitteeseen: Kodin Hintavahti, PL 63, 28361 PORI
 
Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköpostiosoite
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Nykyinen sähkön myyjä
Sähköverkkoyhtiösi
Nykyisen sähkötuotteesi tiedot:  Yleissähkö (yksiaikainen mittaus)
   Aikasähkö (päivä/yö-hinnoittelu)
   Kausisähkö (talvipäivä/muu aikahinnoittelu)
Nykyisen sopimuksen voimassaolo:  Toistaiseksi voimassaoleva
   Määräaikainen, päättyy: . .
   Muutto (uusi sopimus muuton yhteydessä).
Toivottu sopimuksen alkaminen: . . (max 2kk nykyhetkestä)
Lisätietoja:

Henkilötunnus:


Miksi kysymme henkilötunnusta? Sähköyhtiöt tarkistavat uusien asiakkaiden luottotiedot ja tähän tarvitaan henkilötunnusta.
Valtuutan Hintavahdin tekemään puolestani nykyistä edullisemman sähkösopimuksen ao. ehtojen mukaisesti.
1. Asiakas valtuuttaa Hintavahdin tekemään puolestaan enintään 2 vuoden pituisen sähkösopimuksen tässä sopimuksessa mainittuihin käyttöpaikkaan / käyttöpaikkoihin.

2. Hintavahti saa tehdä sähkösopimuksen asiakkaan puolesta vain, jos uuden sopimuksen hinnat ovat sähkösopimuksen tekohetkellä pienemmät, kuin asiakkaan senhetkisen sähkösopimuksen hinnat.

3. Tämä valtuutus on voimassa toistaiseksi. Valtuutuksen voi irtisanoa kirjallisesti tai sähköpostilla. Irtisanominen astuu voimaan heti.